// LÄR DIG TUFTA!

| 0
Evenemangsdatum: 9 maj, 2024 - 12 maj, 2024Kategorier:

Plats: Konstnärernas Kollektivverkstad Bohuslän
Tid: 9 – 12 maj 2024
Pris: 4 700 kr (boende kan läggas till för 120–260 kr/natt*)
Kursledare: Anja Fredell (anja.fredell@gmail.com)
Kursinnehåll:
En fyradagarskurs där målet är att deltagarna ska bli självständiga i verkstaden. Vi kommer gå igenom hur man monterar pistolen, byter kniv och nål, samt skötsel och underhåll. Vi kommer även att spänna upp en ny duk och avslutar en färdig tuft där vi limmar och sätter på baksideväv samt går igenom vad man kan göra med kanterna. Vi har två pistoler som deltagarna får turas om att använda för tuftning och maskinkunskap.
Förkunskaper: Du behöver inte ha tuftat innan men en viss hantverksvana är bra och en övertygelse om att detta är en teknik du vill erövra.
Material: Duk, lim m.m. ingår. Garn tar du med själv, tjockare ullgarn är att föredra. Det finns även lite att köpa till på plats.

*OBS! Begränsat antal platser med boende. Boendet är av vandrarhemsstandard med enkelrum och tillgång till gemensamt kök, toalett och dusch.

Sista anmälningsdag är 15 april. Antal platser med övernattning är begränsat. Faktura för anmälningsavgiften på 500 kr skickas efter anmälan och betalas in omgående. Resterande kursavgift skall vara betald innan kursen startar.

Anmäl dig: 

Vi tar också emot anmälan via telefon 0523 – 518 95 eller via mail info@kkv-b.se