Viktig info till dig som prenumererar på vårt nyhetsbrev eller medlemsnytt

posted in: Nyheter | 0

Viktig info till dig som prenumererar på vårt nyhetsbrev eller medlemsnytt, använder gmail och har problem att läsa våra utskick.

Hittar du inte nyhetsbrevet eller medlemsnytt i din inkorg så behöver du göra på följande sätt:

Troligen har brevet har sorterats i en mailkorg som heter antingen Socialt eller Kampanjer. Där hamnar ofta nyhetsbrev. Om man inte kollar dessa mailkorgar rutinmässigt så missar man de mail som sorterats där. Gör på följande sätt:
1. Öppna Gmail i en webbläsare.
2. Sök efter mailet genom att skriva Medlemsnytt eller Nyhetsbrev KKV Bohuslän.
3. Du borde nu se mailet. Högst upp över listan på mail finns tre flikar. De brukar vara (om man inte ändrat inställningar): Primär, Socialt, Kampanjer. Markera mailet och dra det till fliken Primär. Du får nu frågan om du vill flytta alla meddelanden från samma avsändare hit. Klicka Ja.

Fixat!