PÅSKUTSTÄLLNING × 3 // 2019

posted in: Utställningar | 0

Upptäck tre unika konstnärer och deras verk på KKV-B, Konstnärernas kollektivverkstad Bohuslän, under påskhelgen 2019. Vernissage äger rum skärtorsdag 18 april kl. 18-20. Utställningen visas till och med måndag, annandag påsk.
Utställningen består av olika konstformer som skulptur, blandade tekniker (mixed media) och foto.

ÖPPETTIDER:
Torsdag: 18-20
Fredag: 11-18
Lördag: 11-15
Söndag: 11-18
Måndag: 11-15

STENSALEN:
LESLIE JOHNSON OCH ANN-CHARLOTTE ENOCKSSON
MMS multi media message
Utställningen är en visuell dialog mellan konstnärerna Leslie Johnson och Ann-Charlotte Enocksson som visar något av den tillfälliga aspekten I en konstnärlig process, ofta mms, versus en långsam aspekt som kommer av att utveckla idéer genom material.

LILLA GALLERIET:
GERMUND LINDUNGER
Västkustsviten. Inspirerad av Lennart Rodhe skapar jag ett förstärkt minne av naturen kring Valön med hjälp av allmogelisters oregelbundna vågighet och väggfärg med dess ibland hårda möten. Jag har försökt tänka som en skulptör men där färgen måste vara huvudingrediensen. Då jag som skulptör har friheten att strunta i ramen så har det lockat mig att finna nya former på denna natur.