Författarsamtal med Nuril Basri

posted in: Nyheter, Utställningar | 0

Varmt välkommen på författarsamtal med den indonesiske författaren Nuril Basri! Nuril besöker Sverige och Tanum då han under oktober månad bor och verkar i Tanums kommun inom ramen för AIR Litteratur, ett stipendium i samarbete mellan Västra Götalandsregionen, Tanums bibliotek och KKV (konstnärernas kollektivverkstad) Bohuslän.

Några av Nurils verk finns översatta till engelska, såsom ”Not a virgin” och ”Love, lies and indomee”. Hans skrivande rör sig över tragikomiska romaner och utvecklingsromaner, om spänningar mellan det traditionella och det moderna, Islam, HBTQ, ensamhet och vänskap. Hör honom berätta om detta och mer, under en författarkväll som inramas av mat, fika och KKV:s mysiga miljöer.

Tisdag 25/10 kl. 18.00 på Lilla galleriet, KKV Bohuslän, Skärholmen.

På Café Olivia serveras mat och fika innan Nurils framträdande.

Fri entré. Föranmälan på bibliotekets hemsida bibliotek.ranrike.se/evenemang eller till 0525-182 35.