TUFT – PROVA PÅ // 24, 25, 26, 27 & 28 april 2023

posted in: Kurser | 0

Plats: Konstnärernas Kollektivverkstad Bohuslän
Tid: 24, 25, 26, 27 & april 2023 (OBS! Endagskurs)
Pris: 2 500 kr (boende för 120 kr – 260 kr/natt kan läggas till)

Kursledare: Anja Fredell
Kursinnehåll: En endagskurs för dig som är nyfiken på tuftning och vill prova på tekniken. Kursen kommer att hållas för tre deltagare per dag. Vid anmälan anger du vilken av dagarna (24-28 april) som passar dig eller om du är öppen för att gå kursen oberoende av vilken dag.

Den här dagen är tänkt som ett första möte med tuftning där fokus kommer vara att få prova på och få en första upplevelse med tekniken.

Vi kommer gå igenom hur pistolen monteras och vilka material man kan jobba med. Den här dagen passar dig som ännu inte vet om tekniken kommer vara något för dig eller som bara är nyfiken på vad detta är för något. Alla deltagare kommer få göra en liten tuft på ca 30 x 30 cm.

Material: Allt material ingår i kursen men deltagarna får gärna ta med sig garn för att antingen testa att tufta med eller prata med kursledaren om vad för material som passar i maskinen.

Anmälan till kurs sker via telefon 0523 – 518 95 eller via mail info@kkv-b.se. Ange namn och kontaktuppgifter. Sista anmälningsdag är 3 april. Antal platser med övernattning är begränsat. Faktura för anmälningsavgiften på 500:- skickas efter anmälan och betalas in omgående. Resterande kursavgift skall vara betald innan kursen startar.