KUST MÖTER KUST // 28 mars – 7 april 2024

posted in: Nyheter, Utställningar | 1

I Stensalen visas verk av inte mindre än fjorton konstnärer knutna till Huddinge konstnärsklubb i ett utbytesprojekt med KKV-Bohuslän. Senare i vår ställer nämligen konstnärer med medlemskap hos oss sedan ut på galleri Flygeln i Huddinge. Avsikten med samarbetet är att skapa möte mellan konstnärer tvärs över landet samt visa på bredden hos båda föreningarna.

Medverkande: MISCHA BJÖRKROOS, HÅKAN BULL, LINDA CARLEKE, HEIDI HIRENGEN FISCHER, MOONKEE HORNE, SVENERIK JAKOBSSON, JAN JEANSON, EDMON KHALIL, OLLE MAGNUSSON, MARGARETA RÖSTIN, HANNA RÖSSNER, YVONNE SONSTRAND, NICO STERZIS, BIRGITTA WENNERLING och PAMELA WILSON.

ÖPPETTIDER kl 11-17
Vernissage på Skärtorsdagen 28/3
Därefter hela påsken 29/3 – 1/4 och helgen därpå, 5/4 – 7/4.