Corona & KKV-B

posted in: Nyheter | 0

Här kommer lite information om hur KKV-B påverkas av Coronaviruset. KKV-B håller sig uppdaterade kring rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten med avsikt att följa dem.

 

Årsmötet är uppskjutet, vi återkommer om nytt datum senast två veckor innan. Detta på grund av att många medlemmar tillhör en riskgrupp.

 

KKV-Bs verkstäder är öppna som vanligt. Eftersom det går att arbeta enskilt utan direkt kontakt med andra i de flesta verkstäder så är det inte så riskfyllt. Men vi ber er att ta i beaktande dessa rekommendationer:

  • Kom inte om du har minsta förkylningssymtom.
  • Var noga med handhygien.
  • Håll ett avstånd på ca 1 m till andra.
  • Hälsa inte med handskakning eller kram.
  • Kom inte om du tillhör en riskgrupp eller har personer i riskgrupp i din familj.

Syftet med dessa rekommendationer är i första hand att bidra till minskad smittspridning.

 

Publika arrangemang är tills vidare inställda till och med sista april. Detta påverkar främst Påskutställningen. Även om våra tillställningar håller sig under riktlinjerna på 500 personer så väljer vi att ta det säkra före det osäkra.

 

Kurser kommer i skrivande stund att genomföras enligt planerna. Det kan dock komma nya rekommendationer som gör att vi tvingas ställa in kurser men då kommer kursledare och anmälda deltagare att direkt bli informerade om detta. Information läggs också upp på hemsidan.

 

Avbokningar kan göras när som helst, det gäller såväl kurser som verkstäder och boende. Tidigare gällande bokningsregler gäller ej tills vidare. Ev. inbetald kursavgift betalas tillbaka och bokningar för verkstäder/boende behöver inte betalas för oavsett när du avbokar.

 

 

Med vänliga hälsningar

KKV-B genom Kristin och Elisabeth