INSTÄLLT! PÅSKUTSTÄLLNING × 3 // 9-13 april 2020

posted in: Utställningar | 0

Under påsk kan du ta del av tre utställningar på KKV Bohuslän! I Stensalen huserar två utställningar, Inger Flemming Lange och Mario Rojas där grafik och keramik möts i ett rum samt What’s next? som är en samlingsutställning med unga konstnärer som har en koppling till trakten. I Lilla Galleriet visas Ett dussin här och ett tjog där, en samlingsutställning som en del av utbytesprojekt mellan KKV-B och Huddinge Konstnärsklubb.

ÖPPETTIDER:
Torsdag: 15-18
Fredag: 11-18
Lördag: 11-15
Söndag: 11-18
Måndag: 11-15


INGER FLEMMING LANGE & MARIO ROJAS
Mer info kommer snart


WHAT’S NEXT?
Mer info kommer snart


ETT DUSSIN HÄR OCH ETT TJOG DÄR
Som en del av utbytesprojektet kommer medlemmar från Huddinge Konstnärsklubb till KKV-B och ställer ut i Lilla Galleriet. Medverkande konstnärer är:
Heidi Hirengen, Mischa Björkroos, Margareta Röstin, Hanna Herder, Nina Johansson, Kajsa Wikström, Yvonne Sonstrand, Pamela Wilson, Jan Jeanson, Kim Stensland, Håkan Bull, Olle Magnusson, Svenerik Jakobsson, Nicos Terzis