DECEMBERSALONG // 3-7 december 2022

posted in: Nyheter, Utställningar | 0

Efter förra årets uppskattade premiär för en Decembersalong på KKV-B följer vi nu upp med 2022 års upplaga!

Utställningen visar våra medlemmars verk i vitt skilda tekniker. Allt från skulptur till måleri, olja till keramik.

Medverkande konstnärer är: Agneta Ekman, Anette Junebro, Anna Gärberg, Ann-Charlotte Enocksson, Annett Florén, Anton Olausson, Astrid Gillenius, Bengt Rindner, Bo Leander, Christina Bolling, Christina Ärlestig, Claes Hakenäs, Elisabeth Berggren, Elisabeth Åström, Eta Hedman, Frida Svensson, Gun Ulriksson, Gunilla Eklund Berglöw, Gunilla Falck, Heike Ahrends, Helena Gavois, Håkan Olson, Jannike Holmberg, Janolof Bengtsson, Karin Jönsson, Karin Sundvall, Karin Welin, Christina Fredriksson, Kristin Jonsson, Leo Larsson, Liz Carina Karlsson, Margon Lindberg, Maria Danielsson, Mariann Gunnemark, Marianne Sterner, Marianne Svensson, My Bäckström, Märta Anderdott, Otto Lundbohm, Per Berger, Per Joel Andersson, Stefan Ceder, Susanne Kvist, Sverker Eklund och Sylvette D. Wikström.

Välkommen! 

Öppet: 3 – 7 december kl. 12-17 

Välkommen! 

Öppet: 3 – 7 december kl. 12-17